joi, 21 septembrie 2017

Lenjerii 1 + 1 gratis

Nu aveti idee cate ore am pierdut prin magazine in cautarea unor lenjerii de pat de calitate, care sa fie grozave din toate punctele de vedere, insa intotdeauna ma loveam de preturile mari, gamele modeste sau de lipsa stocurilor pentru modelele preferate. Asa ca acesta e unul dintre motivele principale pentru care am zis ca probabil merita sa incerc si la magazinele online desi nu aveam mare incredere in ele pana acum. Le-am cautat pe cele mai cunoscute ce comercializeaza astfel de produse si asa am dat peste CasaNewConcept. Din prima mi-a sarit in ochi oferta la lenjerii de pat 1 + 1 gratis pentru care platesti un singur produs, insa in acel pret sunt incluse doua lenjerii, astfel ca e foarte avantajos.
De asemenea, si preturile sunt foarte bune, mult mai mici decat cele practicate in magazinele obisnuite, insa se gasesc si foarte multe reduceri si multe alte promotii de care merita profitat. Dupa ce ca am platit pretul pentru o singura lenjerie si am primit doua, mai comandasem si alte produse, iar valoarea totala a depasit suma de 399 de lei, motiv pentru care am beneficiat de transport gratuit prin curier, iar produsele le-am primit acasa doua zile mai tarziu.

La capitolul calitate, intreaga colectie de lenjerii 1+1 gratis de la CasaNewConcept nu dezamageste deloc, iar produsele sunt grozave pentru orice dormitor daca se aleg modelele adecvate, avantajul fiind ca toate sunt disponibile la doar cateva click-uri distanta. Produsele arata bine si sunt usor de intretinut, eu am respectat toate regulile, le-am spalat de mai multe ori la masina si inca arata ca in prima zi. In plus, lenjeriile pot fi confectionate din mai multe materiale, in functie de preferinte si nevoi, insa eu am luat intotdeauna doar bumbac si il recomand tuturor. Materialul e foarte placut la atingere, aduce mult confort, insa e si foarte practic pentru ca vara se pastreaza racoros, iar iarna atrage toata caldura.
Asadar, CasaNewConcept este ideal pentru oricine isi doreste sa isi innoiasca colectia cu lenjerii de pat de cea mai buna calitate, accesibila la preturi foarte bune, insa si pentru ca gama e foarte variata.